“Em fa molta il·lusió rebre aquest guardó, perquè no m’ho esperava. A Sant Celoni hi ha moltes entitats que es dediquen a tasques socials i pensant en els altres. Nosaltres, la Colla de Geganters de Sant Celoni som una colla més. Hem voltat més de 50 hospitals de Catalunya portant el nom de sant celoni i un missatge d’agraïment i esperança al personal sanitari en temps de Covid amb el projecte Onada d’Agraïments. Tota la colla continuartem al vostre costat”.

Així s’ha expressat aquest diumenge Jordi Deumal, cap de la Colla de Geganters de Sant Celoni, a qui ha estat concedit el 13è Guardó Indaleci a la implicació social. El jurat ha valorat les col·laboracions amb les entitats del poble i les iniciatives socials i culturals que la Colla de Geganters, amb Jordi Deumal al capdavant, porten a terme des de fa molts anys. El Guardó Indaleci a la implicació social l’organitza des de l’any 2010 l’Associació Neurològica Baix Montseny amb les entitats socials del municipi i el patrocini d’Ltserveis.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l’Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l’acte i d’altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l’objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social.

La gala, celebrada a la Sala Gran del Teatre Ateneu de Sant Celoni, va comptar amb diverses actuacions sota la direcció de Maria Calvet, com les de la Coral Briançó, Circ Los, Tecum Terra, Grup Flamenc Sentires, Escola de Dansa Contrajazz, Clara Poch i Marçal Calvet, Lola Ortolà, Lola Pérez i Pep Masnou.

Des del seu inici i fins ara el Guargó Indaleci a loa implicació social s’ha concedit a Caritas, Donants de Sang, Catalunya Contra el Càncer, Creu Roja, Afadis i l’Associació Neurològica Baix Montseny. Fins ara, els guardons s’han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013), el matrimoni Saula Jubany (2014), Sílvia Moya (2015), Delegació de Catalunya Contra el Càncer (2016) i Maria Dolors Blanché (2017), Maria Costa Vilatimo i Maria Gesa Ubiergo (2018), Grup de Suport Educatius de Caritas Sant Celoni (2019), Tots els sanitaris de Sant Celoni (2020), Caps i Quel·les de l’Agrupament Escolta i Guia Erol de Sant Celoni (2021) i Jordi Deumal (2022).

Comparteix...

Deixa un comentari

setze − 5 =