La Festa Major de Sant Celoni 2023 ja és a tocar després d’uns quants dies d’escalfar els motors i d’anar obrint boca. Aquest dijous a la nit serà una dels dies culminants amb la celebració de la Nit de Senys i Negres.

Com és costum, els Senys es trobaran a la plaça 1 d’octubre a partir de les 9 del vespre on faran el sopar de carmanyola Seny. Durant el sopar es faran sortejos i el nomenament a Pastor de l’Any. També el llançament de roda en categories masculina, femenina i infantil.  

Seguidament, Sessió Seny de punxadiscs per ballar amb DJ’S Marc & Monto i PD Punyeta.

La Colla dels Negres, per la seva banda faran la també tradicional botifarrada Montnegre. Pa amb tomàquet i botifarra. També menú per a celíacs i vegetarians.A les  9 del vespre carrer Sant Pere. Preu tiquet: 6 € sense beguda / 7 € amb beguda inclosa. Hi haurà servei de barra. Venda de tiquets al Formiguer.

Per ac abar la festa, concert amb Músics de carrer, tribut a Txarango. A la plaça de l’Església.

El Corremonts segueix empatat

Ahir dimecres una nova prova vàlida per al Corremonts que, com les altres dues va acabar amb empat. La Colla dels Negres va ser més hàbilo a l’hora de fer gol en la prova del Xuta Fort! i la seva victòria va ser ben clara i incontestable per 68 a 84, però la major participació dels Senys li va permetre igualar la competició.

Aquest dimecres també hi va haver altres activitats com la sessió de ioga als jardins de la Rectoria Vella, la demostració de zumba a la plaça de la Vila i un animat concert amb La Kame Band a la plaça Rafael Ferrer. El dia es va acabar amb un sopar a la fresca amb la Colla Gegantrs de Sant Celoni.

Comparteix...

Deixa un comentari

dinou + 18 =