Gianni Meersman, de l’equip Omega, és el primer líder de la Volta Catalunya després de guanyar l’etapa inaugural amb sortida i arribada a Calella (el Maresme). El ciclista flamenc ha vençut a l’esprint imposant-se a un grup de tretze corredors que han protagonitzat un tall a la darrera baixada al coll de Collsacreu.

Meersman s’ha imposat a Agnoli (Astana) i a Alejandro Valverde (Movistar), un dels favorits a la victòria final. Dos dels altres candidats a guanyar la Volta, el català “Purito” Rodríguez (8è) i Bradley Wiggins (6è), també s’han colat a l’escapada final que ha assolit 28 segons d’avantatge respecte el pilot. Demà, la segona etapa, de 160 quilòmetres, unirà Girona i Banyoles.

Estelades a Santa Maria de Palautordera
Aquest matí, una vintena de socis i simpatitzants de l’Associació Territorial de l’ANC de Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera, ha saludat el pas de la Volta ciclista a Catalunya per Palautordera, fent onejar estelades i exhibint pancartes de l’ANC, fent-la visible, com es va demanar a l’Assemblea General de dissabte passat.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats