Del 12 al 20 de març al Teatre Auditori de Llinars es representarà Veniu a mi. La Passió de Llinars del Valllès, a càrrec de Till-Tall Teatre. La Passió de Llinars amb el seu títol ens interpel·la des de l’inici, ens demana que ens hi acostem. Aquesta és una Passió diferent, amb una màgia especial. El seu llenguatge fresc i actual aconsegueix l’apropament entre el públic i els actors, cosa que permet redescobrir el missatge original de Jesús.

La història se’ns presenta des d’un punt de vista femení i amb una absència gairebé total de decorat, que potencia la força dramàtica de la paraula. Tots els elements propicien que el protagonisme el prenguin les emocions dels actors i del públic, el qual se sent partícip de la història. La Passió de Llinars ens mostra que el missatge de Jesús pot ser a l‘abast de tothom, creients i no creients. Veniu a mi. La Passió de Llinars es va posar en escena per primer cop el jubileu de l’any 2000 i es representa cada any amb el desig de consolidar-se com una de les Passions més originals de Catalunya.

Text i direcció: Reyes Barragán.Ajudant de direcció: M. Valle Fernández. Vestuari: Encarna Teruel. Actors i actrius del Till-Tall. Foto: Xavier Fernández.

Teatre Auditori Llinars del Vallès. Data: Del 12 de Març 2016 al 20 de Març 2016. Hora: Consultar horaris de cada sessió.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos + cinc =