Aquest dilluns 27 de juny L’Ajuntament de sant Celoni signarà el contracte d’adjudicació amb l’empresa Comsa, SAU i tot seguit, s’iniciaran les obres de construcció del nou edifici de Formació Professional de l’Institut Baix Montseny que es preveu que durin uns tretze mesos. En aquest sentit, l’Ajuntament ha fet una transferència a la Generalitat de 225.000 euros corresponent a les obres.

L’edifici estarà ubicat a l’extrem nord-oest del solar com a continuïtat de l’edifici actual. El projecte preveu diferenciar accessos independents pels cicles formatius i per l’ESO i el batxillerat. L’edifici consta d’un mòdul de lavabos, una aula polivalent per a docència, un petit despatx i diferents tallers de manteniment electromecànic, sistemes pneumàtics i mòduls de soldadura.

Durant els mesos de juliol i agost es duran a terme les obres de reposició de les pistes poliesportives de l’Institut Baix Montseny per tal que al mes de setembre puguin conviure les obres del nou edifici de Formació Professional amb el funcionament ordinari del centre.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre − 3 =