Avui s’ha signat l’acta de replanteig de les obres de l’edifici de Formació Professional de l’Institut Baix Montseny que marquen l’inici dels treballs que duraran uns 13 mesos. Durant els mesos de juliol i agost es duran a terme les obres de reposició de les pistes poliesportives de l’Institut Baix Montseny per tal que al mes de setembre puguin conviure les obres del nou edifici de Formació Professional amb el funcionament ordinari del centre.

L’edifici estarà ubicat a l’extrem nord-oest del solar com a continuïtat de l’edifici actual. El projecte preveu diferenciar accessos independents pels cicles formatius i per l´ESO i el batxillerat. Constarà d’un mòdul de lavabos, una aula polivalent per a docència, un petit despatx i diferents tallers de manteniment electromecànic, sistemes pneumàtics i mòduls de soldadura.

El regidor de Cultura i Educació, Raül Garcia, ha aprofitat la signatura de l’acta de replanteig per apropar-se a les obres de l’escola Soler de Vilardell que avancen a bon ritme. L’Ajuntament de Sant Celoni col·labora amb aquestes dues obres amb l’aportació econòmica de 1,5 milions d’euros.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

vint + tres =