L’exposició Retrats del Montseny del fotògraf de Santa Maria de Palautordera, Mariano Pagès, arriba aquest diumenge al poble de Montseny i es podrà visitar els dies 2, 9 i 16 d’octubre des de les 10 del matí fins les dues de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament amb la presència de l’autor. Organitza l’Ajuntament de Montseny.

Retrats del Montseny – Fesomies de la terra és un treball fotogràfic de retrats d’estudi, dut a terme al Parc Natural del Montseny. Els subjectes representats són habitants del massís i el seu entorn, vinculats a aquesta terra de generació en generació al llarg de la història.

Aquests protagonistes són persones d’autèntica ruralitat, exponents anònims d’una cultura tradicional i centenària de Catalunya, i una manifestació de les arrels humanes de l’emblemàtica geografia montsenyenca.
Mariano Pagès aconsegueix descontextualitzar el subjecte de l’escenari que l’envolta per centrar-se de manera única i directa en l’àmbit personal. El paisatge desapareix, i el podem retrobar en les postures, els trets, la pell, el rostre, i en el més profund de les mirades.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 + divuit =