Ahir a la tarda es van rescatar  entre el Matagalls i Sant Bernat, al Parc Natural del Montseny, quatre persones sanes i estàlvies que s’havien perdut per culpa de la boira. Es tracta de dues dones i dues nenes de cinc anys d’edat, totes veïnes e Barcelona. Els equips de rescat, Bombers de la Generalitat de Sant Celoni, Bombers Voluntaris de Santa Maria de Palautordera, dos efectius dels GRAE i Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Celoni, tenien el punt dels equips d’emergència al càmping Les Illes, el propietari del qual també ha col·laborat.

El rescat, segons que han explicat a www.laviladigital.com, s’ha hagut de fer amb helicòpter i les han pogut baixar fent tres viatges per una qüestió de pes, encara que amb alguns problemes de visibilitat i, per tant, amb cert risc de perillositat.

Una vegada més des dels estaments oficials es recomana que cal fer previsió meteorològica, cal portar material adequat i no aventurar-se ja que els rescats tenen un cost econòmic important i sovint són perillosos.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × cinc =