Al voltant de sis-centes persones han participat aquest diumenge passat a la trenta-novena edició de la Marxa i la Marxeta pel Montseny que organitza  el Centre Excursionista de Sant Celoni (CESC). Es tracta de marxes que discorren en un circuit circular i de caràcter popular no competitives i des de fa uns anys també solidària.

Enguany, els recorreguts  han estat renovats en relació a anterior edicions i, en aquest sentit, la Marxeta ha mantingut la distància aproximada de 14 quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu amb el terme municipal de Campins com el punt més alt. La Marxa per la seva banda és un recorregut de 22 quilòmetres amb un desnivell aproximat de 700 metres positius que va tenir com a punt més elevat Can Pareres.

Prop del centenar de persones que van participar a la tercera edició de la Maasaida, organitzada per Montseny Maasais, també de caràcter popular no competitiu i amb un nou recorregut de 46 quilòmetres amb un desnivell aproximat de 2.100 metres que va portar els atletes a recórrer per indrets del Montseny per molta gent desconeguts. Un itinerari exigent que, malgrat no ser puntuable per cap competició va tenir a Xavier Gil (Tordera), Carles Galobardes (Tordera) i Marc Soler (La Roca del Vallès) els tres primers, per ordre de lectura, en completar el recorregut. En categoria femenina  van ser Verònica Gimeno (Piera), Cristina Llop (Viladecans) i Sandra Martínez (Cornellà de Llobregat).

marxa 2016-9marxa 2016-8marxa 2016-10marxa 2016-3

Comparteix...

2 comentaris

  1. Els Maasais vam posar-hi tota la nostra il•lusió i esforços per tal que sortís una grandíssima Maasaiada. Al final, tan sols cal llegir el munt d’elogis que hem rebut de tots els participants! Amb l’arribada dels darrers participants la Maasaiada quedava 100% desmarcada. Per resumir, una jornada festiva on els participants van gaudir d’un gran i curat recorregut pel Parc del Montseny, amb una grandíssima bossa del participant plena d’obsequis dels fantàstics col•laboradors, botifarrada i arrossada, zona de recuperació, inflables i molt d’ambient i bonfer per acumular un donatiu que en breu lliurarem a l’organització escollida. Tot per un preu totalment i sentiments ben allunyats del tarannà d’altres curses. Sentiment Maasai!

  2. Els Maasais vam posar-hi tota la nostra il•lusió i esforços per tal que sortís una grandíssima Maasaiada. Al final, tan sols cal llegir el munt d’elogis que hem rebut de tots els participants! Amb l’arribada dels darrers participants la Maasaiada quedava 100% desmarcada. Per resumir, una jornada festiva on els participants van gaudir d’un gran i curat recorregut pel Parc del Montseny, amb una grandíssima bossa del participant plena d’obsequis dels fantàstics col•laboradors, botifarrada i arrossada, zona de recuperació, inflables i molt d’ambient i bonfer per acumular un donatiu que en breu lliurarem a l’organització escollida. Tot per un preu i sentiments ben allunyats del tarannà d’altres curses. Sentiment Maasai!

Deixa un comentari

disset + 1 =