L’estirada de corda, una de les proves més concorregudes de la Festa Major de Sant Celoni, fins avui aquest migdia sempre havia caigut de la banda de la Colla dels Montnegres si bé és veritat que en els darrers anys en la modalitat d’homes els Montsenys ja havien aconseguit capgirar la tendència. Finalment, aquest migdia al carrer Girona del barri de Les Illes Belles, la Colla dels Montseny ha capgirat la història i s’ha imposat en les estirades juvenil, dones i homes i tot i perdre l’estirada infantil ha guanyat una de les tandes disputades.

El dia, però, no havia començat massa bé pels Montsenys. En la prova de Bicicletes al Carrer els Montnegres l’han guanyada amb 241 participants contra els 186 dels Senys i els ha servit per empatar momentàniament el marcador a 7 punts. Després de l’estirada de corda els Senys tornen a agafar esbranzida i abans de disputar-se les dues darreres proves (Traginers i Correxutxes) el marcador del Corremonts és ara de 8,5 pels Montsenys i 7,5 pels Montnegres.



El fi de festa es farà amb l’Orquestra Nova Blanes a la plaça de la Vila, a les 9 del vespre i concerts a barraques amb Talco i Ebri Hmight a partir de dos quarts de dotze de la nit.

La Colla dels Montnegres han guanyat la prova de Bicicletes al Carrer. Foto: JPP

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × tres =