Aquest cap de setmana, dissabte i diumenge dies 14 i 15 d’octubre, a Sant Celoni es portaran a terme més activitats emmarcades en la Fira del Bosc a diferents espais entre el parc de la Rectoria Vella i el carrer Esteve Cardelús. Així, hi haurà un espai lúdic al Parc de la Rectoria Vella amb tota una sèrie d’activitats d’aventura amb tirolina i pont nepalí, amb inflables i tallers, a més d’una gimcana per conèixer els trets més característics del Montseny i un joc de pistes. 

També hi tindrà molt a dior la gastronomia al Parc de la Rectoria Vella amb caravanes amb una gran varietat de menjar, com croquetes, pollastre i boletes de formatge, entre d’altres aliments i ingredients per fer un picnic.

Al carrer Esteve Cardelús s’hi ubicarà l’espai fira amb jocs de fusta, marqueteries, culleres, estris de cuina i altres objectes elaborats amb productes del bosc. També hi haurà una mostra d’oficis del bosc i conèixer algunes empreses i entitats forestals del Baix Montseny.

Per dissabte, a més, s’ha programat una acció demostrativa de treballs i una cercavila amb espectacle amb Xip Xap Teatre. I diumenge a les 12 h a la plaça de la Biblioteca, espectacle “El bosc canta” que servirà  de cloenda de la III Setmana del Bosc. Durant els dos dies, hi haurà un trenet que et portarà als diferents espais de la Fira. 

Veure el programa clicant aquí

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × 5 =