Coincidint amb la finalització de l’execució dels projectes seleccionats en el decurs del període 2016 i 2017, Mans Unides agraeix la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, als quals els varen demanar subvenció per a projectes de desenvolupament.

Aquests diners són provinents dels pressupostos que els ajuntaments han previst en l’aplicació del conegut 0,7% del pressupost d’ingressos dels recursos propis, per a partides solidàries destinades a projectes de sensibilització i desenvolupament propis, i de les ONG.

En general l’administració d’aquests recursos es gestiona amb la col·laboració dels respectius Consells Municipals de Cooperació i Solidaritat, i que en alguns casos, ens complau poder afirmar que ja han arribat a l’1.

Els dos projectes seleccionats son :

Millora de l’accés a l’aigua i sanejament en Ayda Teklo, Zona rural de Oromía, Etiòpia (1a Fase), d’un import de 146.764,92 euros. (el projecte total consta de dues fases i Millora de l’accés a l’aigua potable en zona rural de la regió de Kara (Togo) per un import de 146.757,11 euros (Fase V).

Hi han col·laborat els ajuntaments de Granollers, Cardedeu, la Garriga, la Roca del Vallès, Lliçà de Vall i Parets del Vallès, els quals, en conjunt, van aportar 25.138,62 euros 

 

 

 

                                                         

 

Comparteix...

Deixa un comentari

13 − sis =