El palauenc Marc Camacho Torres s’ha classificat en 8è lloc a la Lliga Mundial de karate celebrada a Sofia aquest darrer cap de setmana. A la seva categoria, kumite junior -76kg, van participar-hi els 96 millors competidors del món i va anar passant rondes amb solvència (1-0, 8-0, 10-1,…) fins arribar a la repesca pel tercer lloc que va perdre per un ajustat 5 a 4. En aquests moments el karateca de Santa Maria de Palautordera continua entrenant i preparant-se al Centre Esportiu Mediterrani amb el seu Sensei Josep Puertas.

Per altra banda, Joan Just Clopés, del Karate Club Just de Sant Celoni, ha estat seleccionat per la RFEK, com a competidor de la selecció estatal en la categoria de Kumite pel proper torneig internacional de Monçao (Portugal) que tindrà lloc aquest proper cap de setmana dels dies 1, 2 i 3 de juny.

Joan Just, d’aquesta manera, amplia una bona temporada que ve precedida de la participació el passat octubre en el campionat del món a Tenerife, al novembre va guanyar el campionat d’Espanya a Santiago de Compostela, al febrer va participar al campionat d’Europa a Sochi (Rússia ), a l’abril  va quedar segon a la Lliga Nacional de Karate a Bilbao i aquest cap de setmana ha participat  a la World League Youth Karate a Sofia (Bulgària ) sumant  victòries i escalant posicions al rànking mundial per a la seva  possible participació  als Jocs Olímpics de la Joventut del próxim mes d’octubre a Buenos Aires (Argentina).

Ara ja sota les directrius del seleccionador nacional i del seu equip tècnic farà la preparació física i tècnica /tàctica conjuntament amb els seus companys de selecció per afrontar amb el màxim de possibilitats de pujar al pòdi d’aquesta trobada de nivell internacional.