“Si sóc alcalde vull ser-ho per a tots els celonins i celonines i portar a terme la segona gran transformació de Sant Celoni i La Batllòria, adaptada als temps actuals i encarada a la dècada dels anys 20”. Així és com Eduard Vallhonesta Alarcón, de 31 anys, va acabar el seu discurs de presentació oficial com alcaldable del PSC de Sant Celoni i la Batllòria en un acte celebrat a l’Ateneu davant de prop de dues-centes persones.

L’actual primer secretari socialista al municipi i cap de l’oposició a l’Ajuntament va assegurar que se sent preparat pel repte d’encapçalar una candidatura que serà capaç d’impulsar nous projectes “de la mateixa manera que ja ho va fer quan el PSC va governar a Sant Celoni i va aconseguir transformar el municipi en tots els àmbits, amb Joan Castaño com alcalde”.

Vallhonesta recorda que és a la política des dels divuit anys i va se el primer secretari de les JSC “una etapa d’autèntic aprenentatge en la que vàrem poetar a terme projectes bons i engrescadors per Sant Celoni gràcies a un equip amb molta empenta i dedicació”. Pel candidat socialista també està sent un aprenentatge els gairebé quatre anys a l’oposició “m’ha permès conèixer el funcionament de l’administració, aquella part pròpia de la gestió municipal”.

També va tenir paraules de crítica per l’actual equip de govern municipal “incapaç d’executar un pressupost prou ampli amb iniciatives proposades pel PSC i en canvi han intentat apujar el gimnàs de la gent gran i la taxa de cementiri”. Eduard Vallhonesta va criticar igualment els intents de l’equip la brutícia que hi ha al municipi i el creixement de la inseguretat amb una plantilla de policia insuficient. “L’actual govern municipal es dedica a tot menys al poble”.

Presentació candidatura Eduard Vallhonesta

Presentació Eduard Vallhonesta a l’Ateneu de Sant Celoni.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × cinc =