Les últimes dades actualitzades del Departament de Salut revelen que al Baix Montseny s’han fet a dia d’avui un total de 425 proves per determinar si s’és portador del coronavirus. D’aquestes proves en 296 casos han donat negatiu (235 als municipis de la demarcació de Barcelona i 61 dels de la demarcació de Girona) i en 129 casos han donat positiu (103 als municipis de la demarcació de Barcelona i 26 dels de la demarcació de Girona).

En els darrers dos dies s’han portat a terme un total de 75 proves més -des del començament de la pandèmia se n’han fet 425- de les quals han augmentat els casos negatius deixant el total en 296, però també és més elevat el número de casos positius i ara és de 129 -fa dos dies era de 102-.

La major part dels casos positius provenen d’un mateix punt: Vilalba Sasserra, que s’ha passat de 2 a 23. A Fogars de Montclús i a Montseny de moment no hi ha cap persona contagiada de coronavirus.

Tot i que es tracta de dades oficials s’ha de tenir present que en qualsevol cas poden tenir un decalatge en les xifres reals del moment ja que la pandèmia evoluciona i és imprevisible en el moment que pot aparèixer la simptomalogia.

Font: Departament de Salut

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × tres =