Els alcaldes de Junts al Vallès Oriental, entre els quals els del Baix Montseny, han anunciat aquest dilluns que es donen de baixa del PDECat, just el dia que s’ha conegut que Jordi Turull i els presos polítics que formaven part de la formació també han pres aquesta decisió.

En una piulada, l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha explicat que han pres aquesta decisió “amb la voluntat de seguir sumant per la llibertat del país i la prosperitat dels seus municipis des de Junts per Caralunya”. A més de Sant Celoni, la decisió ha estat presa pels alcaldes de Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Sant Esteve de Palautordera, Aiguafreda, Gualba, Vilalba Sasserra, Fogars de Montclús i Les Franqueses del Vallès.

Pel que fa a les baixes, en el cas de Vallgorguina ja  no hi havia cap associat al PDECat des de l’any 2019 i en el cas de l’alcalde de Sant Esteve de Palautordera, no ha calgut que es donés de baixa perquè no hi estava associat. En qualsevol cas, però, donen suport al projecte de Junts per Catalunya.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × tres =