Alguna vegada us heu preguntat per què no tenim referents femenins en el món STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques)? L’Equip Gogirls format per la Laia Flores, en Joel Hernandez, la Carla Pascual, la Marta Pascual, la Paula Sanmartí i la Júlia Xaubet de l’escola Cor de Maria Sant Celoni han cercat aquesta resposta participant en el concurs Wisibilízalas, organitzat per la UPF (Universitat Pompeu Fabra).

El concurs consisteix en donar visibilitat a dones de l’àmbit de treball STEM. Per aquest motiu han entrevistat a algunes dones del seu entorn com la Judit Lacomba, doctora en les TIC i la seva gestió i directora pedagògica de la seva escola; La Mireia Vila, directora IT South Europe and Turkey de PepsiCo; La Marisa Romero, doctora en química, investigadora i professora a la UdG; La Núria Busquets, doctora en química i directora de les plantes químiques de la multinacional Almirall; La Neus Forns, coordinadora dels equips i cap de recaptació del projecte Gaudí a INDRA; La Núria Flores, estudiant del grau d’enginyeria de telecomunicacions i la Teresa López exprofessora en batxillerats científics i llicenciada en química. Totes elles, ben diferents i amb grans històries de recerca i superació personals.

La gran majoria de les entrevistades les podeu trobar ja a les seves xarxes socials, Twitter i Instagram: @gogirls_wisibilizalas. A més a més, tota la informació de les entrevistes serà publicada en una pàgina web que crearan com a requisit de participació.

Seguiu-les, necessiten el vostre suport i les vostres visites per aconseguir el seu objectiu: la igualtat en un àmbit encara molt masculí, el món STEM.

I tu, t’apuntes a “wisibilitzar” les dones?

Comparteix...

Deixa un comentari

dos − 1 =