L’Ajuntament de Vallgorguina ha fet públic aquest migdia un comunicat a través del qual torna a expressar de manera enèrgica el rebuig als actes de vandalisme ocorreguts al municipi les darreres setmanes i, en especial, les matinades dels dies 13 de març i 8 de maig d’aquest any 2021.

En aquest comunicat recorda el reguitzell de destrosses i desperfectes en equipaments públics, educatius i privats com ara la crema d’un vehicle, bolcat de contenidors, “botellots” i el més recent les destrosses a les dependències de l’AMPA de l’Escola Vallgorguina, entre d’altres.

Des del consistori es recorda que tots aquests actes, que comporten una important despesa econòmica per a tots, estan denunciats tant pels particulars afectats com per l’Ajuntament, i  posats en coneixement dels Mossos d’Esquadra i estant essent investigats.

En el comunicat de l’Ajuntament s’esmenta que, a l’entrada de lEscola Vallgorguina,  on en moltes ocasions es reuneixen aquests nois i noies, “s’hi troben restes d’envasos de begudes de refresc, ampolles d’alcohol i bossetes de plàstic que contenien restes de marihuana”.

Per tot plegat, s’emplaça a la responsabilitat de les famílies amb fills i filles en edat adolescent i, si consideren que els cal ajuda, aquesta es pot sol·licitar a Serveis Socials de l’Ajuntament.

A continuació el comunicat sencer de l’Ajuntament de Vallgorguina

També et pot interessar:

Un grup de veïns esperen solucions per acabar amb els actes vandàlics a Vallgorguina

Comparteix...

Deixa un comentari

tretze + sis =