Joan Just Clopes ha guanyat la medalla d’or a la fase final de la Lliga Nacional RFEK 2021, a la categoría Sub-21 de 75 kg  que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Àvila. Després d’aconseguir la medalla d’or a la primera ronda a Xest (Foia de Bunyol – València), la medalla d’or a la segona ronda a Leganés (Madrid) i aquesta medalla d’or a la gran final de la lliga a Àvila aquest cap de setmana Joan Just Clopes es proclama Grand Winner a la Lliga Nacional RFEK 2021.

D’altra banda, el karateca del KCJ ha aconseguit també la medalla de bronze a la final de la Lliga Nacional Sènior RFEK 2021 celebrat igualment a Àvila aquest cap de setmana. Va disputar quatre intensos combats aamb els millors competidors estatals i no va poder passar a la final per hantei (0-0), és a dir, quan en un combat no es puntua són els jutges i l’àrbitre els que decideixen decideixen per votació el guanyador.

Altres resultats en el campìonat de Catalunya

Bona participació  del Karate Club Just, de Sant Celoni,al Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil, Cadet, Júnior i senior organitzat per la Federació Catalana de Karate el dissabte 18 de desembre  a a Montcada i Reixac. Sis medalles d’or, una de plata i dues de bronze, en les modalitats de kata i kumite.

 KATA

Benjamí mixte:  THEO ORTEGA CHEVALIER 3r.,  ELOI RAMIREZ PERXACHS 3r.

Aleví masculí:  IAN DOMÈNECH COLL  1r.,  ÓSCAR PALOMO SUÁREZ  2n.

Aleví masculí:  MANEL CASTILLO PUIG  1r.

Infantil femení:  SARA NAVARRETE CORREA. 1r.

Cadet femení:  SORAYA GUTIERREZ MUÑOZ  1r.            

KUMITE

Juvenil masculí  – 55 kg.: FERRAN MUÑOZ SERRAT  1r.

Cadet masculí  – 60 kg.:  SAMUEL SERRANO JIMÉNEZ  1r.

Comparteix...

Deixa un comentari

12 − 7 =