El jurat del Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha fet públic el resultat dels guanyadors de la VIena edició dels Premis Gabinets de Comunicació que s’atorguen amb una periodicitat anual. En aquesta ocasió s’han presentat, i han optat als premis per complir amb els requisits, set candidatures.

Pel que fa al Millor Pla de Comunicació Externa, el jurat ha decidit atorgar-lo enguany a l’Hospital de Sant Celoni pel projecte “Tècnica MAASH”, elaborat per Galènia. El veredicte destaca que, gràcies a la bona gestió de la comunicació, un petit hospital comarcal ha sabut projectar-se internacionalment i situar-se com a referent d’una nova tècnica quirúrgica.

El Millor Pla de Comunicació Interna ha estat per la Confederació de Comerç de Catalunya. i Jaume Duch ha estat premiat com a millor portaveu. El premis es lliuraran a Lleida el dia 27 d’octubre.

 

 

 

 

 

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha fet públic el resultat dels guanyadors de la VIena edició dels Premis Gabinets de Comunicació que s´atorguen amb una periodicitat anual. Enguany, el premi al Millor Pla de Comunicació Externa s’ha atorgat a la Dra Margarida Mas, directora de  Galènia per a l’estratègia dissenyada per a comunicar la tècnica pionera que l’Hospital de Sant Celoni duu a terme i que s´anomena “Tècnica MAASH”.

El  Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) realitza aquesta tècnica pionera per a la cirurgia de pròtesi de maluc anomenada MAASH technique for THA. Aquest equip, encapçalat pel Dr. Antoni Salvador, va iniciar-la fa uns anys com una variació més conservadora de la tècnica quirúrgica emprada habitualment per col·locar la pròtesi de maluc i, davant dels bons resultats que oferia i el nivell òptim de comfort, recuperació i els avantatges que oferia per als pacients, l’han anat perfeccionant fins a aconseguir la tècnica actual. Diario Médico va atorgar un dels premis “Mejores Ideas 2013” a aquesta nova tècnica, reconeixent-la com a una de les millors Idees de la Sanitat de l’Any en la categoria d’Investigació i farmacologia.

La Confederació de Comerç de Catalunya i Jaume Duch han estat els guardonats en les categories de Millor Pla de Comunicació interna i portaveu, respectivament. L’acte de lliurament dels premis es farà el 27 d’octubre a Lleida.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × un =