En motiu de la Festa Major Aplec del Remei 2014, diumenge passat  es va portar a terme la presentació del CD “Sardanes Palauenques”. El primer CD que recull 13 sardanes dedicades o referides a persones, espais i manifestacions populars de Santa Maria de Palautordera, així com també de diferents compositors. L’ acte de presentació es va portar va terme el diumenge  12 d’octubre a la Sala de Plens de l’ Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. L’enregistrament del disc ha anat a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell, dirigida des  de l’any 2000 pel palauenc  Joan Lluís Moraleda.

Al compositor palauenc el van acompanyar el també director, músic instrumentista i compositor, Jordi Moraleda; Joan Manuel Tresserras, president de Foment de la Sardana, membres de la colla Som i Serem Sardanistes Palauencs, Joan Amela, Cati i Cristeta; l’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena i el regidor de Cultura, Sergi Zamora.

Des de l’Ajuntament de Palau la presentació del CD s’ha qualificat de moment històric perquè és un material que passa a formar part del patrimoni cultural del municipi. Un cop acabada la presentació les músiques d’algunes d’aquestes sardanes es van poder ballar a la plaça de la Vila amb música en directa de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Cliqueu sobre la imatge per veure les fotos completes

Audició sardanes

 

presentació cd

Comparteix...

Deixa un comentari

nou + 16 =