La policia local de Santa Maria de Palautordera ha detingut fins a cinc persones en el que portem de mes per diversos delictes comesos al municipi. La detenció més recent correspon a aquest dimecres 14 de gener quan un veí del municipi amb diversos antecedents va ser aturat a la sortida del poble, a prop de la carretera C35. Havia comès un robatori amb força pel mètode del butró, entre diumenge i dilluns, en una nau agrícola de Santa Maria de Palautordera.

Dimarts d’aquesta setmana dia 13 de gener també van ser detinguts dos individus veïns de Tordera quan intentaven fugir amb el seu vehicle després d’haver comès un delicte de furt en un establiment comercial situat al carrer Hospital. I el passat 1 de gener també es van detenir altres dues persones, veïnes de Sant Celoni i Sant Esteve de Palautordera, una de les quals menor d’edat, quan van ser enxampats robant a la deixalleria municipal.

Tres robatoris en una hora

A banda de les detencions, Santa Maria de Palautordera ha patit aquest dimarts tres robatoris en una hora, dels quals encara hi ha la investigació oberta per part dels mossos d’esquadra i no es descarta que hagin estat comesos per les mateixes persones, ja que tots van fer-se entre les 7 i les 8 del vespre. Per una banda es va entrar en una casa de la urbanització de Can Pagà sense que hi hagués ningú a dintre. Un segon robatori es va perpetrar en una masia propera a Els Bruguers, a la qual tampoc hi havia ningú. El tercer robatori es va cometre en una casa del Pla de Can Sala a la qual sí que hi havia els propietaris dintre, que van ser amenaçats almenys amb una arma.

També cal dir que en cap cas no hi va haver cap robatori amb violència i/o intimidació a la via pública.

Comparteix...

Deixa un comentari

vint − onze =