Aquest proper dijous, 1 d’octubre, en el marc de la primera edició de la Setmana Bosc i Societat es durà a terme la jornada tècnica “Els boscos: on som i cap on anem” amb grans especialistes i experts del món forestal. Aquesta jornada s’adreça a un ampli ventall de persones, ja sigui que treballin en la recerca o la gestió forestal o simplement que estiguin interessades en el coneixement del bosc.

La jornada s’estructura en dos blocs temàtics pensats per obrir punts de reflexió i debat de present i futur dels boscos. El director general de Medi Ambient i Biodiversitat de la Generalitat, Antoni Trasobares, durà a terme la presentació, juntament amb l’alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu i el vicepresident del Centre de la Propietat Forestal, Xavier Alfaras.

El primer bloc, que es durà a terme durant el matí, és el de Ciència i gestió dels boscos, amb la participació d’experts en matèria de coneixement científic i tecnològic i professionals de la gestió i els treballs forestals. Aquests són, entre d’altres, Marc Castellnou, cap del Grup de Recolzament d’Actuacions Forestals (GRAF), Jordi Bartrolí, catedràtic de la UAB o representants de les associacions de propietaris del Montnegre i el Montseny.

El segon bloc, Ciència i societat, dedicat a la comunicació i a la divulgació del bosc i el seu paper en la societat del segle XXI. Jordi Bartolomé, del Departament de Ciència Animal i d’Aliments de la UAB o Roser Maneja, investigadora d’ICTA, en seran els ponents.

La jornada tècnica es durà a terme a la sala Bernat Martorell de Can Ramis (plaça de la Vila 25, Sant Celoni) a partir de dos quarts de 10 del matí.

En aquest enllaç hi trobareu més informació.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × cinc =