Sant Celoni i la Batllòria ha tornat a demostrar la seva solidaritat i enguany per La Marató de 3Cat ha acaptat, de manera provisional, un total de 27.646,18 euros. Aquesta quantitat augmentarà en els propers dies perquè encara hi ha serrells per comptabilitzar i algun acte està programat pel proper mes de gener.

Les activitats solidàries a Sant Celoni i la Batllòria van començar a finals de novembre i s’allargaran fins després de Reis. En total una quarantena d’activitats que van tenir aquest cap de setmana i, sobretot ahir diumenge, els actes centrals, al voltant de la plaça de la Vila, on el col·lectiu Els 08470 van aglutinar una vintena d’actes socials, culturals, recreatius i esportius, entre d’altres.

Aquesta és la 32a edició i en aquesta ocasió els diners que es recullin es destinaran a la investigació relacionada a la salut sexual i reproductiva. La recaptació total va ser de 5,7 milions, la xifra més baixa dels darrers catorze anys. L‘any 2022 a Sant Celoni i la Batllòria es van acaptar 32.747,32 euros.

Comparteix...

Deixa un comentari

16 + 7 =