Els activistes de la PAH Baix Montseny, acompanyats per companys de les PAH de Llinars del Vallès i Mataró han realitzat aquest matí una acció de protesta a la oficina del Banesto de Mataró. Una veintena de persones amb samarretes verdes amb l’Stop desnonaments i amb una careta amb la cara del company Carlos, enganyat per l’entitat han entrat a l’oficina amb dues demandes: exigir l’últim rebut del pagament de la seva hipoteca (document imprescindible per demanar la dació en pagament) i explicacions per vendre-li un seguro per atur que mai li va cobrir ni un cèntim.

Segons que s’explica enn una nota de premsa, l’afectat feia setmanes que demanava el rebut, informació que el banc té l’obligació de donar-li, i sempre li donaven llargues. Després de l’acció pacífica de les PAHs un responsable de l’entitat s’ha compromés en donar-li el paper que demanava en un màxim de 15 dies. Després de la petita victòria els activistes han sortit a l’entrada de l’entitat, on altres membres de la PAH Mataró feien una acció de denúncia per la manca de diàleg que ofereix el Banesto.

En només mitja hora, expliquen, el responsable ha sortit amb el rebut que demanava Carlos, qui ara ja podrà sol·licitar la dació en pagament. Malgrat això, en Carlos segueix denunciant que Banesto el va estafar venent-li una assegurança de la hipoteca que li cobria els pagaments durant dos anys si perdia la feina que mai l’ha cobert.

Durant la jornada d’avui altres PAH de tot Catalunya han fet accions davant les diferents seus de Banesto per denunciar la manca de diàleg de l’entitat.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats