Més de 500 persones han fet petita la parròquia Sant Martí

Tot i la pluja, la parròquia Sant Martí de Sant Celoni s’ha fet petita i no ha pogut encabir les més de cinc-centes persones que aquesta tarda han volgut dir l’últim adéu de manera multitudinària a Sergi Subirà, el veí de Sant Celoni de 44 anys que va morir a la platja de Calella el passat dijous 2 de maig mentre nedava. Molta estona abans de dos quarts de cinc de la tarda l’església ja era plena dels seus familiars, amics, companys de feina, veïns i esportistes que l’han volgut acompanyar en la seva darrera cursa.

Sergi Subirà, persona molt coneguda a Sant Celoni, va desaparèixer engollit pel mar mentre entrenava la V Half Challenger Barcelona de Mitja Distància, la triatló que tindrà lloc aquest cap de setmana i diumenge travessarà el Baix Montseny. Després de tres dies de recerca intensa per terra, mar i aire els cossos operatius van deixar de buscar-lo , fins que dissabte passat al matí, nou dies després de la desaparició, van trobar el cos 100 metres endins de la costa de la platja del barri de Poblenou de Pineda de Mar.

Tot Sant Celoni ha viscut aquests dies amb molta angoixa i estupor el succés des del primer moment que es va conèixer la notícia. Des de dissabte, però, el poble s’ha alleugerit ja que malgrat la desgràcia, tal com ha explicat un familiar, “ara almenys el tenim”.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats