L’empresa farmacèutica Almirall, amb planta química a Sant Celoni (Ranke Química, SL), ha anunciat una reorganització a nivell europeu que a l’Estat espanyol afectarà a 250 persones. Segons la companyia, fins ara les mesures implementades per contenir costos, aprofitar sinèrgies i millorar la competitivitat, malgrat haver estat efectives, no han estat suficients per aconseguir els objectius desitjats.

Almirall justifica la decisió per la caiguda d eles vendes del grup a l?estat espanyol amb una reducció del 42% dels ingressos entre els anys 2010 i el 2012 passant de 495 milions a 283 milions d’euros. A Europa, en aquest mateix període, el descens de  les vendes no va baixar del 23%.

El grup farmacèutic té hoires d’ara 1.696 treballadors a Espanya i empresa i treballadors ja han començat la negociació que, en principi, s’ha d’acabar el 30 de gener. En aquest sentit, la companyia s’ha avingut a proporcionar un diàleg obert per aconseguir un acord satisfactori per a ambdues parts. “Pretenem que el procés es dugui a terme amb el major respecte cap als nostres empleats, per la qual cosa la companyia proposarà un pla social apropiat per minimitzar els efectes de la mesura”, ha manifestat l’empresa a través d’un comunicat .

Almirall és una companyia farmacèutica, fundada l’any 1943 compromesa en oferir medicaments valuosos a través dels seus esforços en I+D i que a través de la recerca de medicaments innovadors es proposen  convertir-se en una empresa destacada en les àrees de patologia respiratòria i dermatologia, amb un elevat interès en gastrointestinal i dolor.

Comparteix...

Deixa un comentari

vint − 13 =