Finalment s’ha desvetllat la incògnita i s’han acabat les especulacions. Gerard Carot, actualment regidor de la CUP de l’Ajuntament de Sant Celoni, serà el cap de llista que el pròxim 28-M optarà a l’alcaldia de Sant Celoni i la Batllòria per Alternativa, un nou projecte polític i social que abraça moltes sensibilitats.

“El nostre objectiu és seguir mobilitzant la gent al carrer i crear cultura associativa a Sant Celoni i la Batllòria. Per fer-ho, que és molt lloable, us necessitem i som conscients que això implica fer un acte de confiança i us el demanem al que hi heu sigut sempre i confieu que a l’Alternativa hi trobareu l’essència de totes les lluites que vareu engegar per fer de Sant Celoni un poble més just, més igualitari i més respectuós amb el medi ambient”, va dir Gerard Carot en l’acte de presentació de la candidatura d’Alternativa.

L’alcaldable també va demanar la confiança a totes aquelles persones que hi són, però no formen part de cap llista electoral però lluiten en els moviments veïnals, associatiu i socials a l’Alternativa “hi trobareu un espai on transaformar, on fer que succeixin coses a Sant Celoni i la Batllòria”.

Carot assegura, encara que sembli arrogant, que és una llista espectacular perquè encabeix la perspectiva feminista, LGTBI, jovent, lluita per un habitatge digne, visió de la cultura, de l’educació de l’esport. També la perspectiva de la lluita per l’enbtorn i el canvi climàtic “gent jove, renovada i amb ganes boges de fer coses per Sant Celoni i la Batllòria”. L’alcalodable d’alternativa també posa en valor l’experiència.

Alternativa ha nascut per sumar, un projecte polític nou per ser una candidatura i també un moviment. Aglutina persones i moviments d’esquerres i molt divers “sense respondre a unes sigles de cap partit en concret.

En l’acte de presentació del les 27 persones que aniran la llista de la candidatura el també regidor de l’Ajuntament de Sant Celoni, Xavier Garcia (Garci), va anar dibuixant en un plafó cadascuna de les persones que configuren l’Alternativa i que, com es va recordar, més del seixanta per cent mai han participat en uns comicis electorals.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 + vint =