L’objectiu del concurs és fer-se fotos en tres indrets icònics del municipi

Aquests dies ha començat la campanya #selfyourcity, una iniciativa que pretén donar a conèixer els indrets més especials dels municipis que hi participen. Arbúcies, juntament amb 44 municipis més s’hi ha adherit i els espais escollits perquè els visitants s’hi facin selfies són el pou de ca l’escultor, el gorg nou i l’arbre de la llibertat de la plaça de la Vila.

El concurs, que s’allargarà fins al mes de novembre, té per objectiu que els turistes que recorrin les comarques gironines de manera individual pugui fer-se selfies en alguns dels espais indicats i compartir la imatge a Instagram amb les etiquetes #selfie+nom municipi, acompanyada de #selfieyourcity i #InCostaBrava o #InPyrenees i al mes de desembre, cada municipi escollirà les 3 millors imatges guanyadores i es posarà en contacte amb els usuaris guanyadors per fer efectiu el premi.

En el cas del #SelfieArbúcies, el primer premiat serà obsequiat amb un cap de setmana en una casa de turisme rural; el segon guanyador obtindrà un menú mercat al restaurant Les Magnòlies amb una estrella Michelin; i el tercer serà guardonat amb un lot de productes d’Arbúcies.

Tota la informació de la campanya i els municipis participants la podeu trobar al web http://selfieyourcity.com. Aquesta iniciativa es promou des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració dels consells comarcals.

Comparteix...

Deixa un comentari

6 − 3 =