Un total de 12 persones del Baix Montseny s’incorporaran a treballar als ajuntaments dels seus municipis durant un període de sis mesos a través de la contractació per part del Consell Comarcal del Vallès Oriental de 58 plans d’ocupació. Les persones beneficiades pertanyen als municipis de Llinars del Vallès (4), Santa Maria de Palautordera (3), Sant Antoni de Vilamajor (2), Sant Pere de Vilamajor (1), Vallgorguina (1) i Sant Esteve de Palautordera (1). En el conjunt del Vallès Oriental se’n beneficiaran 63 persones que s’incorporaran a 29 ajuntaments.

El Consell Comarcal s’ha acollit als programes impulsats pel Servei d’Ocupació de Catalunya programa mixt Treball i Formació, programa Treball i Formació per a persones que cobren la renda mínima d’inserció i programa de col·laboració social en administracions públiques. En total es destinaran un total de 551.243,82 euros a les polítiques de foment de l’Ocupació impulsades des del Consell Comarcal, gràcies a l’aportació del SOC i amb el co-finançament dels ajuntaments i el propi Consell Comarcal.

En aquest sentit,  des del 30 de desembre, 39 persones ja s’han incorporat als ajuntaments on desenvolupen treballs de caràcter públic i interès social. Aquest programa preveu la contractació durant sis mesos de persones aturades, de 30 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació, i els imparteix una formació vinculada al certificat de professionalitat.

D’altra banda, a través del programa Treball i Formació de persones perceptores de RMI s’han contractat 19 persones, que des de finals de desembre també treballen als ajuntaments de la comarca, entre els quals hi ha els de Sant Celoni, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor i Santa Maria de Palautordera. Es un programa destinat a la contractació de persones aturades perceptors de la renda mínima d’inserció, que també rebran formació ocupacional de caràcter transversal.

Comparteix...

Deixa un comentari

nou − tres =