Arbúcies es prepara per tornar a celebrar la festa de Sant Cristòfol i la tradicional benedicció de cotxes, motos, camions, autocars i altres vehicles rodants. L’any passat, sota l’organització de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, la diada va recuperar una part de la brillantor que havia tingut en èpoques passades. Al voltant de 100 cotxes van passar per la Plaça dels Encantats on es va procedir a la benedicció dels vehicles i se’ls va entregar un típic recordatori. Després, tots els participants es van retrobar en un dinar de germanor que va reunir més de 125 persones.

Enguany la festa de Sant Cristòfol començarà a les 12 del migdia amb la celebració d’una missa a l’església parroquial. I després a la una al final del carrer Camprodon, enllaçant ja amb la plaça dels Encantats, es farà la benedicció dels  vehicles rodants. Tant l’Associació de Jubilats i Pensionistes com també l’Ajuntament d’Arbúcies demanen la màxima participació a tots els actes, i que tothom s’esmeri per adornar els cotxes, els camions, els autocars i les motos. Després, a les dues de la tarda es farà un dinar de germanor a Can Cassó (en cas de pluja o de molta calor es faria a les Naus Ayats) pel mòdic preu de 15 euros. Tothom que es vulgui inscriure al dinar ho pot fer a la Gabella.

Diumenge, se celebrarà Sant Cristòfol a Joanet. A les 9 del matí, missa solemne a l’església de Sant Mateu i, a partir de les 10, benedicció de cotxes. Tot seguit hi haurà un petit refrigeri per a tots els assistents. A les 12 del migdia, al bar El Caliu de Joanet, sessió vermut amb el grup Jetlack.

Comparteix...

Deixa un comentari

18 − 3 =