L’Ajuntament de Breda està desenvolupant una iniciativa que permetrà al comerç local flexibilitzar la disponibilitat dels seus productes i fomentar així la compra als establiments del municipi. Es tracta d’un armari amb tancament electrònic per codi de seguretat instal·lat al Centre Cívic 1 d’Octubre, preparat per al lliurament i recollida de comandes fora de l’horari d’obertura comercial. D’aquesta manera els clients podran fer la seva comanda, deixar-la pagada i recollir-la en un altre moment que s’ajusti millor al seu dia a dia, obtenint més flexibilitat al moment de fer les seves compres.

Tots els comerciants de Breda que vulguin es podran adherir a aquesta nova opció d’oferir els seus productes amb més disponibilitat horària. El client tindrà la possibilitat de fer una comanda a qualsevol establiment que utilitzi aquest mètode. Només haurà de donar el seu número de telèfon mòbil per a poder rebre la notificació quan la seva comanda estigui disponible.

El comerciant preparà la comanda i a través d’una aplicació informarà al sistema del seu lliurament a l’armari, introduint el número de telèfon del client. Un cop lliurada la comanda l’aplicació generarà un codi d’obertura i enviarà la notificació al client, que haurà d’introduir aquest codi a la pantalla de l’armari. El codi serà diferent per a cada comanda i es generarà de forma automàtica.
 
El sistema que ha de permetre aquesta nova via per al comerç local de Breda es troba en fase de desenvolupament, pel que estarà disponible properament.

Comparteix...

Deixa un comentari

un + 11 =