Va sortir dijous a nedar preparant la V Half Challenge que se celebrarà el dia 19 de maig

Els Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim i la Policia Local de Calella de Mar estan buscant un home de Sant Celoni desaparegut des que va sortir a nedar a la platja aquest dijous a la tarda a Calella, per preparar la V Half Challenge Barcelona Campionat d’Europa de Triatló de Mitja Distància que se celebrarà el proper diumenge 10 de maig entre el Maresme i el Baix Montseny.

Fonts dels bombers han explicat que la recerca va començar després que els familiars cap a mitjanit han alertat que no havia tornat a casa i haver trobat el seu vehicle en la mateixa platja de Calella. L’operatiu de recerca es va haver de suspendre ja de matinada per falta de llum.

L’operatiu de recerca s’ha posat en marxa altra vegada aquest divendres al matí amb la incorporació d’un helicòpter, cinc dotacions dels Bombers amb el suport de membres de la secció subaquàtica del Grup de Suport d’Actuacions Especials i un helicòpter del cos; sis dels Mossos; Salvament Marítim, amb un segon helicòpter, i Policia Local. L’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, ha rebut la trucada de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, per informar-lo del succés.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats