Carburos Metálicos, filial a l’Estat espanyol del grup multinacional Air Products i amb planta de producció a Sant Celoni, ha anunciat que ha acabat amb èxit el procés d’implantació d’un nou sistema de gestió dels seus envasos de gasos comprimits, que permet una total traçabilitat i accessibilitat a la informació dels envasos de la companyia.

La implantació confirma a Carburos Metálicos com la primera companyia gasista de l’Estat en comptar amb un sistema de gestió avançat dels seus envasos de gasos comprimits, el que suposa una important millora per al client ja que simplifica les transaccions i proporciona informació dels productes subministrats a temps real. El nou sistema permet una major ecxactitud en l’estoc dels envasos, de totes les ampolles entregades i rebudes pel client, l’agent i cadascuna de les plantes, així com una major claredat en la informació que tenen els distribuïdors i que apareix a les factures.

La implantació del sistema de traçabilitat total en envasos suposa la culminació d’un programa d’innovació tecnològica que Carburos Metálicos va iniciar fa uns anys i que ha inclòs alguns projectes tan innovadors com la creació del Centre d’Interacció amb el Client (CIC) o l’optimització de planificació de la producció. Aquestes solucions ja han estat també implantades amb èxit per Air Products al Regne Unit, Irlanda i Europa Central.

Comparteix...

Deixa un comentari

vint + quinze =