Sento ràbia, impotència i moltes coses més, cap sentiment bo.
 
Com molts sabeu tinc una filla de 19 anys amb discapacitat, la Carla, que necessita sempre una persona al seu costat per cobrir les seves necessitats.
 
El mes passat va acabar la seva etapa educativa, un fet molt dolorós per tots nosaltres ja que l’escola especial el Ventijol de Blanes on ella anava, sempre la varen tractar amb molt de respecte i estima, però per altra banda contents perquè haviem trobat plaça a un nou centre, Afadis Baix Montseny en el terme municipal de Santa Maria de Palautordera on cobria totes les necessitats de la nena i amb un personal preparat i molt implicat en el projecte.
 
A pocs dies de tancar per vacances els centres, el Departament d’Afers Socials de la Generalitat de Catalunya comunica que només donarà 8 places a repartir per tots els centres del Vallès Oriental. VERGONYÓS! Deixar a molts nens/es sense centre quan ja estaven matriculats i a més a més encara no han assignat a quins centres aniran les places.

Arribarà el setembre i aquests nens/es tan i tan vulnerables es quedaran a casa sense tenir l’oportunitat de tenir uns estímuls necessaris pel seu desenvolupament i els mals de cap que suposa per a les famílies.

Ja n’hi ha prou! retalleu el que heu de retallar i no jugueu amb les persones i menys amb els discapacitats que haurien de tenir un tracte preferent.

Gràcies per compartir-ho i pel vostre suport!

Lali Blanquer Monrabà

Comparteix...

Deixa un comentari

setze + un =