Recentment han començat les actuacions per condicionar la zona dels Llacs de Canadà Parc. La voluntat de l’Ajuntament de Vallgorguina és que ben aviat es pugui disposar d’una zona per passejar de manera agradable i gaudir d’aquest privilegiat entorn.

La principal complicació a l’hora de començar els treballs va ser trobar les terres per omplir un dels llacs, i nivellar tot l’espai, tal com contemplava el projecte de la Diputació de Barcelona.

L’actuació també inclou l’arranjament dels camins existents per adequar-los al passeig o al running, comunicant-los amb el carrer Llenega Blanca, plaça de la Rotllana i carrer Pebràs (entrada actual). La finalitat del projecte sempre ha sigut aconseguir la rehabilitació de l’espai i el manteniment i la millora de la biodiversitat.

Al mateix temps, a la part de sobre els llacs, amb accés pel “carrer sortida d’emergència”, es farà un tancat per esbarjo de gossos i gosses, que comunicarà amb els llacs mitjançant una rampa per a vianants.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × 3 =