Sant Esteve de Palautordera ja està fent el compte enrere per posar en marxa un canvi radical en el sistema de recollida d’escombraries ja que a partir del 13 de novembre s’implantarà el porta a porta i desapareixeran els contenidor del carrer del municipi. Per aquest motiu, una vegada passat Tot Sants es portaran a terme sessions informatives per donar a conèixer el calendari, la separació efectiva de cada fracció, l’entrega de material i aclarir tots els dubtes que hi puguin haver en aquest canvi d’hàbits.

De fet, aquestes sessions complementen la  primera xerrada informativa que ja es va fer el passat 7 d’octubre  en la qual es va presentar el nou sistema als veïns de Sant Esteve de Palautordera amb intervencions de Dani Fernàndez, alcalde de Sant Esteve de Palautordera, Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus, Joan Daví, president del Consorci per a la gestió de Residus del Vallès Oriental i David Mascort, alcalde de Vilablareix (Gironès) on ja fa tres anys que s’ha implantat el porta a porta.

També hi va haver intervencions de Marta Vila, experta en gestió de residus i veïna de Sant Esteve i Marc Aureli Nieto, regidor de Medi Ambient.

La setmana del 7 de novembre, en horaris que s’informaran per carta i les xarxes socials, es recolliran els cubells, bosses i calendaris del servei. I el mateix 13 de novembre, es celebrarà al matí una Festa per dir adéu als contenidors, abans de començar el servei a la nit.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × quatre =