El plenari del Consell de poble de la Batllòria pel període associat al mandat municipal 2023-2027 ja està constituït formalment. El Consell de poble el formrn 35 persones voluntàries i els representants electes de cada grup municipal amb representació a l’Ajuntament de Sant Celoni.

Amb la presidència de la regidora Anaïs Medina (Junts), com a representant del grup municipal amb més vots a les eleccions de maig de 2023, es va procedir el passat 19 de desembre a l’elecció de la vicepresidència, que després de les preceptives votacions, va recaure en Marina Cuberta.

Durant la trobada també es varen definir les tres Comissions específiques a les quals es poden adscriure les persones membres: Cultura, Esports i Festes; Educació, Comunitat i Desenvolupament; i Territori, Espai públic i Seguretat ciutadana.

La reunió es va completar amb un monogràfic sobre temes de seguretat ciutadana, que va comptar amb la presència del regidor referent, Josep Capote i del nou inspector-cap de la Policia local, Oscar Chamorro.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × quatre =