Durant aquest any 2022 l’increment d’instal·lacions solars fotovoltaiques de particulars a Vallgorguina està essent molt significatiu, segons ha informat l’Ajuntament del municipi. Els motius són l’aposta per fonts d’energia alternatives, l’augment del preu de l’electricitat i els avantatges fiscals que ofereix el consistori (com la bonificació del 50% durant 3 anys de l’IBI), són alguns dels factors que hi ha tingut a veure, es remarca des de fonts municipals.

Si bé l’increment entre els anys 2020 i el 2021 va ser pràcticament inapreciable passant de 12 a 16 instal·lacions fotovoltaiques, aquest any 2022 s’ha fet un salt qualitatiu en aquest tipus d’energia arribant ja a les 43 instal·lacions.

D’altra banda, recentment l’Ajuntament de Vallgorguina ha aprovat, inicialment, el projecte per a la instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum col·lectiu de 10 Kw sobre l’Escola Bressol l’Avet Blau de Vallgorguina amb un pressupost d’execució per contracte de 32.240,85 euros, (IVA no inclòs).

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × 2 =