Està emmarcat dintre de la programació de la 2a Tardor Gastronòmica que tindrà noves activitats aquest divendres i dissabte 12 i 13 d’octubre
 

És dimecres, cap a migdia. L’emblemàtica plaça del Bestiar és plena de gent que camina amunt i avall, en un dia de mercat. Malgrat l’aparença, però, no és un dimecres qualsevol perquè aquest 10 d’octubre hi ha hagut la primera demostració de cuina en directe, activitat emmarcada dintre de la segona edició de la Mostra Gatronòmica que se celebra a Sant Celoni des del dia 1 d’octubre.

Josep Lluís Eras, el cuiner del Restaurant Tastacel de Sant Celoni ha estat el primer en cuinar en directe. Per l’ocasió ha escollit un plat originari del Delta de l’Ebre, verat amb una picada d’all, ametlla i pebre vermell. Ha estat abans del torn de Jaume Tardy i Mercè Puig, cuiners no professionals que també han participat de la tardor gastronòmica oferint empanades de ceba i bolets.

I així seran tots els dimecres que queden del mes d’octubre a la plaça del Bestiar, amb la participació dels restaurants Fogons del Mètric (17 d’octubre) i Les Albes (19 d’octubre), a més de la participació d’altres cuiners no professionals que oferiran les seves especialitats.

La Tardor Gastronòmica seguirà aquest divendres 12 d’octubre i es dedicarà a les degustacions: al matí, tast de varietats antigues de tomàquets i a la tarda, tast de vins. I el dissabte, a partir de les set de la tarda, mostra de platets de tardor i de vins a la plaça de la Vila.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats