La Mascarada Los Chapetones i la Mascarada Santana visiten Sant Celoni en un intercanvi cultural

Dues colles geganteres de San José de Costa Rica, la Mascarada Los Chapetones i la Mascarada Zapata han entès el procés nacional en el qual està immers Catalunya i han
lluït estelada en la cercavila que avui diumenge 19 de maig s’ha fet pels carrers de Sant Celoni. Un dels gegants portava la senyera estelada agafada amb la mà, juntament amb la de Costa Rica, i els músics del grup la portaven dibuixada a l’esquena del seu uniforme.

La visita de les Mascarades de costa-riquenyes s’emmarca dintre d’un intercanvi cultural, gràcies a l’amistat i l’agermanament que aquestes colles tenen amb el Gegants de La Llacuna i que ha facilitat la visita a altres municipis catalans com Masquefa, Callella, Badalona i Barcelona a més de Sant Celoni  i La Llacuna.

A Sant Celoni van arribar-hi divendres a la tarda i s’hi estaran fins demà dilluns. El mateix divendres ja van participar de la Capgrossasa polpular i ahir al migdia van tenir una recepció oficial a l’ajuntament de Sant Celoni i una mostra del Ball de Gitanes. A la tarda se’ls va fer una visita cultural guiada pel patrimoni celoní. Avui diumenge, juntament amb els gegants de Sant Celoni, els gegants bombers de La Llacuca i els gegants de les escoles Josep Pallerola, Cor de Maria, La Salle i Avet Roig de Sant Celoni han fet la cercavila pels carrers.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats