El proper diumenge 18 de desembre de 18 a 21 hores tindrà lloc la onzena edició del Pessebre Vivent de Breda. L’organització, a càrrec de Dones de Breda, ha aconseguit consolidar la cita com un dels esdeveniments més importants de les festes de Nadal al municipi. Representa més d’una vintena d’escenes amb moviment, veu i música enregistrada, vestuari d’època i tradicional català. Està ubicat al voltant de l’antic monestir de Sant Salvador, gaudint així del conjunt patrimonial de la Vila.

En total hi participen uns 200 figurants de totes les edats, i una cinquantena de col·laboradors, entre ells masies del poble. Alguns dels elements més característics són la baixada des del campanar de l’Ajuntament de l’àngel de l’anunciació o el naixement amb els reis.

El preu de l’entrada es de 5 euros per a adults i de 2 euros per a menors de 10 anys. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a Perruqueria Ester, Rosa Perruquers, Iris Perruqueria i Granja Sant Iscle 39. També s’en poden trobar per internet a la pàgina www.fila12.com. L’organització donarà 0,50 euros de cada entrada a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Aquesta onzena edició és la primera que es pot celebrar sense cap mena de restricció des de l’esclat de la pandèmia, ja que l’edició de 2021 es va dur a terme amb diverses limitacions. Es tracta d’una activitat ja consolidada, que porta cada Nadal un important nombre de visitants a Breda. Aquest fet ha permès l’organització superar un període de tres anys sense celebració del Pessebre Vivent, ja que el 2020 es va haver de suspendre per la pandèmia i el 2019 per una forta ventada la nit anterior  que va malmetre part del muntatge.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 1 =