Durant tota la setmana els membres de la Coordinadora d’Entitats Solidàries han portat a terme tallers a les escoles del municipi. A Primària, i tenint com a centre d’atenció un conte, els alumnes han treballat sobre la importància de créixer adquirint valors universals. A Secundària, els celonins i celonines voluntaris de les ONG’s del municipi han explicat el seu projecte solidari, la seva experiència a l’àmbit de la cooperació resultat d’un compromís personal.

Avui dissabte, de 17 a 20 h a la plaça de la Vila tindrà lloc la part més lúdica amb jocs,
danses i tallers posats a l’abast de tothom amb l’objectiu de reflexionar sobre la importància del fet educatiu i la seva capacitat de transformació i de canvi. Les entitats participants ensenyaran com materialitzen la seva voluntat de cooperació, solidaritat i compromís arreu del món. Es farà la presentació del video a on es recullen entrevistes, experiències i opinions d’alumnes i celonins/nes al voltant de l’educació que també és podrà visualitzar al facebook de l’ajuntament ( www.facebook.com/ajsantceloni ).

La Coordinador d’Entitats Solidàries de Sant Celoni està formada per Ajuntament de Sant Celoni, Associació Al Madaa-Horitzons, Associació de senegalesos Oudiodial, Càritas Cor de Maria, Creu Roja, NICAT, Proide La Salle, Trup de Nassos, Palau Solidari, Associació d’Equatorians i Persones voluntàries a títol individual. A més, aquest any hi col·laboren la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Projecte d’Acompanyament Educatiu de Càritas.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats