La dona ha tingut un paper clau al Montseny i ha hagut de treballar de valent per a subsistir econòmicament. Actualment, moltes dones lideren empreses turístiques dins el Parc Natural del Montseny, gestionen alcaldies i també hi desenvolupen projectes artístics i culturals. El comú de tot plegat és l’emprenedoria, moltes vegades poc reconeguda.

És per això que s’ha programat la I Jornada de debat La dona al Montseny, perquè serveixi de punt de trobada i de coneixement al mateix temps que pugui propiciar sinergies i col·laboracions al propi territori. S’han programat tres taules de debat al poble de Montseny que seran moderades per Laia Camprubí.

La primera taula tindrà com a fil conductor El territori com a font d’oportunitats amb la participació d’Esther Solans (Parc de les Olors de Taradell), Montse Trias (Circ-Cric), Anna Miquel (El Porxo de Can Baixeras) i Carme Clopés (Ademc Itineraris Montseny).

El segon tema de debat se centrarà aen La dona al món rural: emprenedoria i maternitat, amb Cristina Gil (red Passion), Mireia Vila (Fitocosmètics Montseny) i Marissa Pelàez (Cor del Montseny).

Finalment es debatrà sobre El paper de la dona del Parc Natural del Montseny en l’assicionisme: visió de futur. En aquesta taula hi participaran Núria Molas (L’Esquellot del Montseny), Núria Masnou (alcaldessa de Montseny), Laia Aguilà (Drapard) i Cristina (Can Candelich).

Aquesta I Jornada de debat La dona al Montseny és gratuïta i oberta amb una durada prevista de tres hores, des de les cinc de la tarda fins les vuit del vespre, a la sala multifuncional del poble de Montseny. Impulsada per Turisme Montseny, Arremengades (Associació de Dones del Montseny), Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × 5 =