L’Ajuntament de Sant Celoni ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi de Procuradors per mitjà del qual els procuradors (quan realitzin actes de comunicació: emplaçaments, notificacions…) posaran en coneixement de l’Ajuntament els casos de persones en possible risc d´exclusió social a conseqüència de processos de desnonaments o execucions hipotecàries. Els encarregats de rubricar l´acord han estat l´alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, i el vice degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona, Ramón Daví.

Els procuradors facilitaran a l´Àrea de Serveis Personals de l´Ajuntament la informació necessària sobre les famílies o persones en situacions de vulnerabilitat per tal que es puguin realitzar les actuacions oportunes per millorar el seu estat. En el cas de presència de menors, persones grans i persones amb discapacitat, l´atenció prèvia al llançament es durà a terme per tal de facilitar, si s´escau, allotjament o altres serveis, i així contribuir a què la situació d´estrès patit pels afectats es pugui superar de la manera més fàcil possible.

L´Ajuntament de Sant Celoni és el tercer municipi que signa un conveni d´aquest tipus amb el Col·legi de Procuradors de Barcelona.

A través de l´Oficina d´Habitatge del Baix Montseny aquest servei s’estén als municipis de Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Vallgorguina, i Vilalba Sasserra.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats