L’entitat esportiva ha programat diverses activitats del 14 al 20 de juny

Portes Sant Celoni al teu cor… què esperes a lluir-lo a la teva samarreta? Aquest és un dels eslògans amb el que CE Sant Celoni està acabant de treballar els darrers detalls per celebrar del 14 al 20 de juny els actes centrals del centenari d’questa entitat esportiva. Un dels dies més intensos serà el dissabte 15 de juny amb una jornada de portes oberttes en la qual hi haurà des de primera hora del matí partits de futbol de les categories prebenjamins i benjamins fins a migdia, moment que el club lliurarà a l’Ajuntament de Sant Celoni i a l’empresa Renolit, un dels màxims espònsors del club, un quadre dels 100 anys. La tarda es completerà amb la celebració del II Memorial Pim Arenas i Froilán González.

El diumenge dia 16 de juny també serà un dels dies forts del centenari amb activitat esportiva durant tot el matí amb la participació dels equips de l’escoleta i femení. A migdia s’ha previst un partit d’integració social amb la participació d’equips de diverses categories i els d’Afadis Baix Montseny. Durant tot el cap de setmana el CE Sant Celoni facilitarà una guardiola  per recaptar diners per aquesta associació de nens i joves discapacitats intel·lectuals.

El CE Sant Celoni tot i ser un equip bàsicament de futbol amb equips de formació a totes les categories també disposa d’una secció de volei.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats