El treball de l’actor de Sant CeloniEloi Gómez Novell, en les obres Golfus de Roma i L’alegria que passa han merescut el Premi Butaca a millor actor musical. Aquest dilluns a Premià de Mar s’ha celebrat la gran nit del teatre català amb el lliurament dels Premis Butaca de Teatre de Catalunya, que arriben a la seva 29a edició reconeixent el talent teatral en 24 categories.

De fet, L’alegria que passa, el musical de Dagoll Dagom, amb cinc guardons ha estat una de les obres triomfadores de la nit, juntament amb Tots eren fills meusAnna Rosa Cisquella ha estat l’encarregada d’agrair el premi per a L’alegria que passa com a directora de Dagoll Dagom, destacant que s’ha recuperat l’esperit creatiu i destacant el pes d’un premi com aquest. “Fa molta il·lusió, perquè penses que no marxes d’una manera fatal, la gent encara reconeix el teu mèrit”, ha destacat.

Per la seva banda,Golfus de Roma ha aconseguit tres distincions cadascuna. A banda del butaca al millor actor de musical a Eloi Gómez ja esmentat, el muntatge dirigit per Daniel Anglès ha aconseguit també el butaca al millor vestuari per a Montse Amenós i el butaca a la millor caracterització per a Núria Llunell.

Una nit que també ha estat premiada l’organització Pallassos sense fronteres, per la seva trajectòria de tres dècades centrats en una causa solidària a nivell mundial. En recollir el guardó, el seu president, el pallasso de Sant Esteve de Palautordera Jaume Mateu Bullich -conegut com a Tortell Poltrona-, ha assegurat que el premi reconeix la feina que fan “en un entorn on habitualment no hi ha butaques”.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × dos =