El Club Patinatge Artístic Sant Celoni ha aconseguit la primera posició al XV Campionat de Catalunya de Grups Xous que es va celebrar el cap de setmana passat al Pavelló Barris Nord de Lleida. Sant Celoni va competir a Grup de Xou Petit amb la coreografia Pel meu 40 aniversari i la participació de 6 intèrprets: Jaume Pons Martínez, Andrea López Sanuy, Fàtima Bouamri Luque, Aina Mira Gómez, Cristina Codina de la Hiz i Helena Oms Sanuy. Feia 4 anys que no aconseguien aquest títol.

El Campionat va ser dissabte 1 de febrer: el matí  els entrenaments i a la tarda el campionat amb la participació de 16 grups (5 de Barcelona, 3 de Tarragona, 3 de Lleida i 5 de Girona). Les celonines van sortir cinquenes i van aconseguir puntuacions bastant altes: 9,4- 9,0- 9,4- 9,3 i 9,5 en dificultat;  9,6- 9,3- 9,7- 9,5 i 9,8 en estil.

L’entrenedor, coreògraf i patinador Jaume Pons, es va inspirar en el seu 40 aniversari per crear Pel meu 40 aniversari . Segons ha explicat, recollint allò que li apassiona, com “ballar sobre patins, patinar a gran velocitat i executar seqüències de passos amb dificultat” i tot plegat amb una gran dosi d’emotivitat i expressivitat. A més de ser una celebració de l’aniversari, també vol representar el comiat de l’esplendor físic del cos dels esportistes. En la coreografia va comptar amb l’ajuda de Vanesa Martin.

Darrera del Club Patinatge Artístic Sant Celoni va quedar el PA Blanes FP amb As Time Goes By i en tercera posició el CH Juneda amb Des del cor . Els 8 primers estan classificats per anar al Campionat d’Espanya, que se celebrarà a Santiago de Compostela els propers dies 1 i 2 de març.

El Club Patinatge Sant Celoni, el passat 19 de gener ja va aconseguir guanyar el Campionat de Barcelona que es va celebrar a Vilanova i la Geltrú.

Comparteix...

Deixa un comentari

18 − 2 =