Aquest dissabte 30 de setembre la música tornarà a ser protagonista amb la celebració del 3r Mercat Musical de Sant Celoni que organitza el Col·lectiu Arpegi. Una activitat musical durant tot el dia amb tallers, vermut, parades, foodtrucks, cercaviles i concerts, que tindrà el seu epicentre a la pista poliesportiva de Sant Ponç, però que també per diferents carrers de la capital del Baix Montseny amb el pas de les cercaviles.

El mercat obrirà portes a tres quarts de deu del matí amb el Sant Celoni desperta! una cercavila d’animació que sortirà de la plaça de la Vila amb els timbalers de Les Espurnes del Montseny. Recorregut: carrer Major- plaça Josep Alfaras, plaça Rafel Ferrer i Mercat Musical.

Una vegada arribats a la pista poliesportiva de Sant Ponç es donarà per començada aquesta tercera edició on els assistents podran començar a remenar per les paradetes musicals durant tot el dia. La primera de les activitats programades té previst de començar cap a dos quarts d’onze del matí amb un taller de tablets i música electrònica amb Eumes Academy i també tallers de dansa amb l’Escola Contrajazz i exhibició Tot Dansa amb musica en directe.

A migdia s’ha programat el primer concert del dia, un concert familiar amb Landry el Rumbero, rumba catalana per petits i grans, just abans delo vermut musical amb Els Tripianas, rumba celonina i del Baix Montseny.

Sis concerts a la tarda

La programació de tarda es começarà a viure a partir d’un quart de cinc de la tarda a la plaça 1 d’octubre Hi tornem!, una cercavila amb la Big Band de l’Escola Municipal de Música Sant Celoni. Recorregut: carrer Major- plaça Josep Alfaras, plaça Rafel Ferrer i Mercat Musical.

I a partir de dos quarts de sis de la tarda la pista poliesportiva de Sant Ponç serà un no parar de concerts. Els primers en pujar dalt de l’escenari serà Bitàcola i a les sis de la tarda ael protagonisme serà per a Lòxias i a les set Pol Purgimon.

Les actuacions musicals seguiran  a dos quarts de vuit del vespre amb Dan Peralbo i el Comboi, a dos qurtsa de nou del vespre amb La Elisa i tancarà els concerts d’aquesta tercera edició del Mercat Musical de Sant Celoni Tribade.

Comparteix...

Deixa un comentari

9 − 3 =