El Consell Comarcal ha contractat 61 persones en el marc del programa Treball i Formació, programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i els ajuntaments dels municipis on presten el servei.

Aquest programa busca facilitar la inserció laboral mitjançant la formació i el treball. El col·lectiu destinatari són persones aturades de llarga durada sense prestació, preferiblement majors de 45 anys en una línia, i majors de 52 anys en una altra línia del programa, persones beneficiàries de la renda garantida de ciutadania i entre aquestes, els majors de 52 anys, dones aturades de molt llarga durada, preferiblement majors de 52 anys, i dones víctimes de violència de gènere.

En total s’han fet 25 contractes d’un any i 36 de sis mesos i s’han incorporat a treballar a finals d’any. Les persones contractades treballen d’auxiliars administratius en el projecte “Administració electrònica i gestió de la informació”, peons i peones forestals en el projecte “Campanya de desforestació al Vallès Oriental”, peons i peones de jardineria en el projecte “El Vallès verd”, peons i peones de neteja i peons i peones d’obra en el projecte “Fem lluir el Vallès Oriental!”, personal de neteja i atenció a domicili al projecte “Servei temporal de suport a les llars” i agents cívics i ajudants de consergeria al projecte “Campanyes informatives de conscienciació a la ciutadania”.

Tots els treballadors i treballadores rebran 80 hores de formació en competències transversals, tals com comunicació, igualtat o treball en equip.

Els treballadors i treballadores contractats realitzen les seves tasques als municipis de Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Figaró-Montmany, Fogars de Montclús, la Garriga, la Llagosta, la Roca del Vallès, les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra i Vilanova del Vallès, al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, a la Mancomunitat de la Vall del Tenes i al propi Consell Comarcal.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × 5 =